​Skal du giftes?

Vi har smukke og unikke forlovelsesringe

Fri til din partner med den perfekte ring

Har du besluttet dig for at fri til din partner, og mangler du derfor bare et finde den helt perfekte forlovelsesring? I KL Guld og Sølv har vi et stor udvalg af unikke og smukke forlovelsesringe, som du også kan få lov til at indgravere og personliggøre. Så passer den nemlig perfekt til din partner og kommende ægtefælle.

I vores butik i Aakirkeby uden for Rønne tager vi imod beboere fra hele Bornholm, der er ved at planlægge et frieri. Vi står klar i butikken til at hjælpe dig godt på vej, så du kommer herfra med en ring, der passer til din partners stil og ringstørrelse.

Forlovelsesringe i forskellige designs og materialer

Vi har smykker til mænd og kvinder, så vi har helt sikkert også forlovelsesringen, du kan give til din partner. Udover forlovelsesringe har vi også vielsesringe, hvis du allerede er ved at planlægge dit bryllup og skal have matchende ringe til dig og din kommende ægtefælde.

I vores store udvalg af ringe finder du et væld af materialer og designs, så vi har noget til enhver smag. Du kan blandt andet få:

  • Guldringe
  • ​Sølvringe
  • ​Ringe i hvidguld
  • ​Guldringe med sten
  • ​Ringe med diamant
  • ​Ringe med sten

Du kan også finde en hel masse andre smykker, hvis du vil erklære din kærlighed med noget andet end en ring. Uanset hvad du leder efter, så kan du i butikken altid få kyndig vejledning og god service. Vi er nemlig sikre på, at vi kan hjælpe dig med at finde din drømmering.

Kom ned i butikken og få vores hjælp

Hvis du vil se vores store udvalg af forlovelsesringe, så er du altid velkommen til at komme ned i butikken. Her bliver du til hver en tid mødt af smilende og imødekommende personale, der tager sig tid til at vise dig vores produkter og hjælpe dig i din beslutning. Hos os kan du finde den helt perfekte ring, som du kan fri til din partner med.

Åbningstider​

border (4)

Mandag – Fredag

09.30 – 17.30​

Lørdag

09.30 – 12.30​

Søndag

Lukket

Følg KL Guld & Sølv
​på Facebook og Instagram

Vil du gerne se flere billeder og følge med i hvad der sker hos os?

Så følg os på Facebook og Instagram​.

KONTAKT ​K.L. Guld og Sølv

K.L. GULD OG SØLV ApS

Østergade 2, 3720 Åkirkeby

Klik her for rutevejledning

Telefon: 5697 4102

E-mail: mail@klguldogsolv.dk

K.L. GULD OG SØLV

​K.L. Guld og Sølv ligger i det hyggelige Aakirkeby i hjertet af Bornholm. 3 ansatte med mange års erfaring står klar til at give dig den bedste service.

Åbningstider

Mandag – Fredag

09.30 – 17.30​

Lørdag

09.30 – 12.30​

Søndag

Lukket