Armbåndsure fra alle de kendte mærker

Stort udvalg af flotte armbåndsure

Køb et ur der passer til dig

Leder du efter en guldsmed med et stort udvalg af smarte armbåndsure? Så er du kommet til det rette sted. Hos K.L. Guld og Sølv ApS finder du både herreure og dameure – billige såvel som dyre. Med andre ord har vi noget for enhver smag og pengepung.

Vores butik ligger i Aakirkeby midt på Bornholm, ikke langt fra øens største by, Rønne. Her servicerer vi mange forskellige slags kunder, lige fra landmanden til direktøren og fra turister til de lokale.

Vi fører alle de kendte mærker

Vi har et stort udvalg af smukke, klassiske, moderne og lækre ure i kendte mærker, både ure til mænd og ure til kvinder. Når du køber et ur hos os, får du første batteriskift uden beregning.

​Vi fører blandt andet ure i følgende mærker: Casio, Pulsar, Inex, Lorus, Seiko, Skagen, Tommy Hilfiger, Bering, Bonett, Christina Watches, Daniel Wellington, Festina, Jaguar, Bulova, Sebastian Frost, Swiss military watch hanowa, Boss, Hugo, G-shock, Norlite, Candino og Frank.

​Foruden armbåndsure har vi også vækkeure og vægure.

Kom forbi og prøv vores armbåndsure

Kig ind i butikken og lad dig friste – vores personale står altid klar til at give dig den bedst mulige service, hvad enten du er på udkig efter armbåndsure, eller du kunne tænke dig en smuk halskæde. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

​Vi er naturligvis medlem af Danske Guldsmede og Urmagere og har bytteservice​. Skal du have repareret et smykke, så står vores samarbejdspartner fra København klar til at hjælpe dig.

Åbningstider​

border (4)

Mandag – Fredag

09.30 – 17.30​

Lørdag

09.30 – 12.30​

Søndag

Lukket

Følg KL Guld & Sølv
​på Facebook og Instagram

Vil du gerne se flere billeder og følge med i hvad der sker hos os?

Så følg os på Facebook og Instagram​.

KONTAKT ​K.L. Guld og Sølv

K.L. GULD OG SØLV ApS

Østergade 2, 3720 Åkirkeby

Klik her for rutevejledning

Telefon: 5697 4102

E-mail: mail@klguldogsolv.dk

K.L. GULD OG SØLV

​K.L. Guld og Sølv ligger i det hyggelige Aakirkeby i hjertet af Bornholm. 3 ansatte med mange års erfaring står klar til at give dig den bedste service.

Åbningstider

Mandag – Fredag

09.30 – 17.30​

Lørdag

09.30 – 12.30​

Søndag

Lukket